12 Eylül 2015 Cumartesi

HIZLI BİR PARİS FRANSA TURU

Aceleniz mi var? Paris’i dip bucak, bir haftada en uygun fiyata gezmek (veya sizi ziyarete gelen sevdiklerinizi gezdirmek) isterseniz, Paris Pass’e bir göz atmanızı öneririz.
Peki Paris Pass nedir?
Paris Pass size Île de France (Paris) bölgesinde 60’tan fazla dünyaca ünlü müze, sanat galerisi, anıt ve daha bir çok turistik atraksiyona bilet sırası beklemeden kolayca giriş yapmanızı sağlayan bir paket.
Bu kartı 2, 4 veya 6 günlük alabileceğiniz gibi yanında Paris’te rahatlıkla seyahat etmenizi sağlayacak limitsiz toplu taşıma biletini de alabilirsiniz.
Paris Pass fiyatlarına buradan göz atabilir kolaylıkla internet üzerinden satın alabilirsiniz.
Paris Pass’in içinde neler var?
Paris Pass ile
  • Hop on Hop Off Otobüs turlarına (31€) katılabilir
  • Ô Château’da şarap tadım etkinliklerine katılabilir (minimum 30€)
  • Louvre Müzesi dahil bir çok müzeye bilet sırası beklemeden girebilir (11€)
  • Paris Opera Binasında rehberli bir tura katılabilir (13.50€)
  • Montparnasse kulesine çıkabilir (15€)
  • Grevin Mum Heykel Müzesine girebilir (22.50€)
  • Bateaux Parisiens River Cruise ile Seine nehri üzerinde bir tura çıkabilir (13.00€)
  • Versailles Şatosunu (18.00€) dahil olmak üzere daha bir çok yeri rahatlıkla ziyaret edebilir ve tasarruf edebilirsiniz. Bütün aktivitelere buradan göz atabilirsiniz.
Paris Pass kimler için uygun?
Paris Pass Paris’e kısa süreliğine gelmiş, herşeyi teker teker denemek isteyen turistler için çok uygun bir paket. Fransa’da yaşayanlar Fransız oturma kartları sayesinde bir çok müzeye ücretsiz girebiliyor olduklarından, yerliler için pek bir faydası yok.
Ben Paris Pass’le Türkiye’den gelen bir grup maceracı arkadaşım aracılığıyla tanıştım. 7 gün içerisinde Paris’te heryeri görmek, her müzeyi gezmek, her aktiviteye katılmak istiyorlardı ve bunu yapmanın en ekonomik yolu bir Paris Pass kullanmaktı. Kartla gelen Paris rehberi planlamamızı daha da kolaylaştırdı.
Bu kart sayesinde her sabah ve öğleden sonra farklı bir müze gezip, akşam üstü rezervasyonlarla rehberde belirtilen Seine nehrinde bot turu, şarap tadımları vb. aktivitelere katıldık.
Siz de Paris’te sizi ziyarete gelen sevdiklerinizi çılgınlar gibi oradan oraya gezdirmek isterseniz bu karttan faydalanabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder