15 Eylül 2015 Salı

Aamir Khan’dan Muhteşem Bir Film – PK (Peekay)

pk-peekay-film
Aamir Khan’ın neredeyse bütün filmlerini izlemişimdir. Tek tük 1-2 film haricinde adamın oynadığı her film birbirinden güzel. Normalde izlediğimiz bir komedi filmi ikinci kez izlenince çok fazla komik gelmez. Aamir Khan’ın başrolünü oynadığı bu filmi 2 kez izledim ve ilk defa, ikinci kez izlediğimde de aynı oranda güldüm. Filmi izlemenizikesinlikle ama kesinlikle tavsiye ederim. Filmi izledikten sonra ne demek istediğimi siz de anlayacaksınız.
Filmin Konusu: PK, Aamir Khan’ın daha önce aktörlük yaptığı 3 Idiots filminin yönetmeni Rajkumar Hirani tarafından yapılan bir Bollywood filmidir. Aamir Khan’ın son filmi olan PK’nin başrollerinde Anushka Sharma ve Sanjay Dutt de yer almaktadır.
P.K. bi şehirdeki yabancının düşünceler komedisidir. P.K. daha önce kimsenin sormadığı sorular sorar. Bunlar masum, çocuk gibi sorulardır ama cevapları enteresandır. P.K.’in masum gözlerini gören insanlar kendi monoton hayatlarını gözden geçirirler. P.K.’in sadık arkadaşları ve dostları olur. Kırık kalpleri düzeltir öfkeleri dindirir. P.K.’in çocuksu merakı kendisi ve milyonlarca insan için manevi bir yolculuğa dönüşür.
Bu arada filmdeki komik sahnelerin dışında “Din” konusunu bu kadar güzel işleyebilen bir film daha görmedim. Filmdeki şu söz çok hoşuma gitti. “İki Tanrı var. Biri bizi yaratan biri de sizlerin yarattığı”. Bu filmle ilgili çok şey söylenir ama spoiler vermek istemiyorum. Ayıracağınız 2,5 saate fazlasıyla değen bir film. Filmin sonuna bakılırsa devamı gelecek gibi görünüyor. Umarım devamı çekilir. Size iyi seyirler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder