15 Eylül 2015 Salı

Android’te Kullandığım Alarm Uygulaması – Dijital Alarm Saati

dijital-alarm-saati-uygulamasi
Android’te birbirinden güzel alarm uygulamaları var. Birkaç tanesini denedikten sonra arayüz olarak en beğendiğim uygulama olan Dijital Alarm Saati‘ni kullanmaya karar verdim.
Dijital Alarm Saati uygulamasını ilk kez kullanmaya başladığımda beni -ve muhtemelen kullanan birçok kişiyi- reklamlar ciddi derecede rahatsız etti. Uygulamayı hazırlayan arkadaşın amacı normal olarak para kazanmak. O yüzden reklamlar rahatsız edici olmasına rağmen uygulamayı kullanmaya devam ettim. Ardından reklamları kaldırmak için 2,5 – 3 TL arası bir ücret ödedim.
Şunu belirtmeliyim ki ödediğiniz ücrete kesinlikle değiyor. Arayüzün renkleri değiştirilebiliyor. Benim tercihim resimden de gördüğünüz gibi kırmızıdan yana. Geceleri yanan kırmızı ışığın uykuyu olumlu anlamda etkilediğini duymuştum.
Bu arada uygulamanın, bayanların beğeneceği tarzda olan pembe saat isimli bir sürümü de var. Bayanlar pembe saat ile ilgili olumlu yorumlarda bulunmuşlar.
Uygulamanın özelliklerini aşağıdan okuyabilirsiniz.
★ Konuşan Saat – zamanı duymak için tıklayın.
★ Şekerleme Zamanlayıcısı – 2 tıklamayla hemen bir şekerleme alarmı atayın!
★ Parlaklık efektli Animasyonlu Butonlar – otomatik gösterme ve gizleme.
★ Hareketli Ekran – Ekranda iz kalmasını önlemek için saat ekranda yavaşça aşağıya kaydırılır.
★ Ton önayarları, müziğinizle uyanma, azalan alarm, “ertelemek için salla”, önemli tarihleri hatırlatma, maksimum erteleme sayısı ve daha pek çok seçenek dahil, farklı seçenekli sınırsız alarmlar.
★ Ekranın boyutlarını değiştirmek için sıkıştırın veya tam ekran bırakın – saati odanın diğer köşesinden görmek isteyenler için harika bir seçenek.
★ Gündüz ve gece kullanımı için parlaklık ve ses seviyesi ayarları.
★ Uygulama içi gece ışığı – başka uygulamalara ihtiyacınız olmayacak.
★ Sessiz bildirimler sayesinde uykunuzun bölünmemesi sağlanacaktır.
★ Ekranda pil seviyesini görüntüleme.
★ Tümüyle özelleştirilebilir – Gün, Tarih, Saniye, AM/PM, Tarih formatı, 24/12 saat, renkler, yanıp sönen ayıraç, sabit yön.
★ Saatinizi kişiselleştirmek için geniş dijital yazı tipi seçenekleri.
★ Şarj bağlandığında/çıkarıldığında otomatik uygulama başlatma/durdurma.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder